Erfafscheidingen

Eén van onze specialiteiten is het plaatsen van erfafscheidingen

U kunt hierbij denken aan houten schuttingen, hout-/betonschuttingen of dubbelstaafsmatten maar uiteraard ook natuurlijke afscheidingen zoals volgroeide klimplantschermen of coniferenhagen. Voor elke erfgrens kunnen we een geschikte oplossing bieden.
Munneke Hoveniers levert en plaatst zowel kant en klare schuttingen als schuttingen op maat Munneke Hoveniers werkt samen met actiehek voor uw hekwerk Munneke Hoveniers weet voor iedere plek in uw tuin de meest geschikte haag

Hekwerk

Schuttingen

Hagen

Met onze partner www.actiehek.nl bieden wij degelijke dubbelstaafsmatten aan die zeer geschikt zijn als transparante en degelijke erfafscheiding. U kunt hierbij denken aan een omheining langs het water, maar ook voor dierenweides of speelplaatsen zijn deze zeer geschikt.
Wij leveren en plaatsen zowel kant&klare schuttingen als maatwerk. Wij bieden onder andere om- en om schuttingen van geimpregneerde planken met hardhouten palen, hout-/betonschuttingen of wilgenvlechtwerk.
Bij levende erfafscheidingen zijn er zeer veel mogelijkheden, maar niet iedere haag zal het overal even goed doen door bijvoorbeeld de grondsoort of de hoeveelheid licht en ruimte. Onze hoveniers weten voor iedere plek de meest geschikte haag. 
Munneke Hoveniers kan uw tuin voorzien van Verti plant panelen, een zeer fraaie levende afscheiding
Een zeer fraaie levende afscheiding zijn 'Verti-plant' panelen. Dit zijn schermen voorzien van een watergeefsysteem waarin planten geplaatst kunnen worden. Een ideale manier om nog meer planten in de tuin kwijt te kunnen en een hele mooie afscheiding.

Vertiplant

BJ Websites
   Uw tuin is ons werk