Levering van tuinmateriaal

Goed advies en de juiste materialen

Wanneer u van plan bent om zelf aan het werk te gaan in uw tuin dan voorzien we u graag van goed advies en de juiste professionele materialen om dit tot een succes te maken.
Munneke Hoveniers adviseert u graag over de juiste plant op de juiste plek
   Uw tuin is ons werk  
Munneke Hoveniers kan u al het materiaal leveren dat u nodig heeft om uw tuin in te richten Munneke Hoveniers levert diverse soorten en maten hout

Bestrating

Beplanting

Tuinhout

Via ons netwerk van dealers kunnen wij bestratingsmaterialen van alle bekende stenenfabrikanten leveren, wij hebben hier goede afspraken mee over prijs, garantie en aflevermoment. Vraag ons gerust om een prijsopgave, ook wanneer u de bestrating zelf besluit te leggen kunnen we een scherpe prijs bieden.
Als groen bedrijf zijn we natuurlijk dagelijks aan de slag met planten, we kunnen u dan ook uitstekend adviseren over de juiste plant op de juiste plek. Ook het maken van een compleet beplantingsplan is mogelijk, wanneer u de planten bij ons afneemt is dit in de meeste gevallen gratis. Heeft u zelf al een idee welke planten u zoekt ? Vraag ons om een prijsopgave, door onze jarenlange relaties met diverse kwekerijen kunnen wij een scherpe prijs bieden. Op alle geleverde beplanting heeft u 1 groeiseizoen garantie, wanneer wij de aanplant en het onderhoudverzorgen, dan verlengen we de garantie zelfs naar 2 jaar.
Voor diverse maten en soorten tuinhout brengen we graag een prijsopgave uit, we leveren hierin o.a. geimpregneerd grenen, lariks/douglas hout en een aantal hardhoutsoorten.
Munneke Hoveniers is dealer van Easylawn, voor kwalitatief hoogwaardig kunstgras

Kunstgras

Tevens zijn we dealer van Easylawn-kunstgras. Easylawn levert kwalitatief hoogwaardig kunstgras in diverse hoogtes en kleuren. Ook wanneer u besluit om het kunstgras zelf te leggen komen we graag bij u op locatie om te adviseren over het juiste soort kunstgras en de vooral juiste voorbereiding voor een perfect groen gazon zonder maaien of bemesten.
BJ Websites