Tuinaanleg

Aan de basis van iedere mooie tuin ligt een mooi ontwerp.

Voor het aanleggen van uw tuin of de uitvoering van uw project komen we vrijblijvend langs om uw plannen te bespreken en een prijsopgave te doen zodat u vantevoren goed weet wat u te wachten staat. Het aanleggen van tuinen is voor ons dagelijks werk, wij hebben voor iedere klus het juiste gereedschap en werken met kwalitatief goede materialen zodat uw tuin er jaren later nog steeds prachtig uitziet.
Munneke Hoveniers beschikt over al het materiaal dat nodig is voor de aanleg van uw tuin
   Uw tuin is ons werk  
Munneke Hoveniers maakt een ontwerp op maat voor uw tuin Munneke Hoveniers verwerken alle types bestrating voor uw tuinen adviseren u graag hierover

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Bestrating

Aan de basis van iedere mooie tuin ligt een mooi ontwerp.  Wij kunnen helpen met het opstellen van een tuin- of vlekkenplan, een beplantingsplan of een complete tuintekening in 3D.
Voor de uitvoering van de werkzaamheden hebben we de beschikking over een groot aantal machines voor o.a. sloopwerkzaamheden, grondverzet en bouwkundige werken. Wij kunnen uw plannen omzetten naar een tuin die er na jaren nog steeds net zo mooi uitziet als bij oplevering.
Wij verwerken alle types bestrating ; van betonplaten van 2x 2 meter tot oude gebakken waaltjes en alles daartussen.We adviseren graag de meest geschikte bestrating voor u. Ook het voorbereidende grondwerk kunnen wij met ons machinepark efficient uitvoeren.
Munneke Hoveniers bouwt uw schuur of blokhut compleet naar uw eiegen wens
Blokhutten en tuinhuizen kunnen we in standaard uitvoeringen leveren, maar echt mooi wordt het pas met een schuur helemaal naar uw eigen wensen natuurlijk. We kunnen deze uitvoeren in geimpregneerd grenen of in lariks/douglas hout met dakbedekkingen van platen, folie of pannen. Ook keerwanden of vlonderterrassen kunnen we vlekkeloos voor u verzorgen.

Houtbouw

BJ Websites

Houtbouw