Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is bij ons een serieuze zaak, want wat mooi is moet mooi

blijven toch?

Onze hoveniers hebben een brede vakkennis en denken graag met u mee over snoeien, bemesten en de juiste plantkeuze. Of het nu gaat om het wekelijks maaien van uw gazon, het onderhouden van uw borders of een jaarlijkse snoeibeurt, wij hebben de kennis en de juiste gereedschappen voor elke klus. Indien gewenst voeren wij het groenafval keurig voor u af, zodat u rustig kunt genieten van uw tuin.
Munneke Hoveniers voor al het onderhoud van uw gazon
   Uw tuin is ons werk  
Munneke Hoveniers voor al uw snoeiwerkzaamheden Munneke Hoveniers onderhoudt structureel uw gazon Munneke Hoveniers biedt onderhoudscontracten voor structureel onderhoud van uw tuin

Snoeien

Bemesten

Onderhoudscontracten

Gazononderhoud

Onze hoveniers hebben een prima vakkennis en weten precies wanneer welke plant gesnoeid moet worden. Voor iedere snoeiklus hebben wij een geschikte, professionele machine. Steeds vaker gebruiken we hier ook krachtige accu-machines voor, deze maken minder herrie en veroorzaken minder uitstoot van CO2
Om uw planten en gazon in topconditie te houden is de juiste voeding erg belangrijk. Wij werken bij voorkeur met de meststoffen van DCM. Dit zijn langwerkende meststoffen met voornamelijk organische elementen.
Indien gewenst kunnen we ook uw gazon maaien, jaarrond wekelijks, 2 wekelijks of alleen wanneer u met vakantie bent. Ook het maaien van bedrijventerreinen is goed mogelijk, wij kunnen met onze machines ongeveer 5000 m2 per uur maaien.
Zowel voor particulieren als bedrijven bieden we onderhoudscontracten aan, waarin de werkzaamheden en de frequentie waarmee deze uitgevoerd worden vastgelegd zijn. U bent dan verzekerd van een nette tuin voor een vooraf vastgesteld bedrag.
BJ Websites